Emmys 2019: Hvordan man ser, hvad tid og hvilken kanal?

Det Emmy Awards i 2019 udsender i øjeblikket FOX live fra Microsoft Theatre i Los Angeles og hæder de bedste i tv gennem det forløbne år. Der er ingen vært for dette års begivenheder men udsendelsen er tilsyneladende kommet omkring dette ved at sprøjte en masse komedie og talent ind i præsentationen.

Arrangementet sendes live kl. 20.00 ET / 5 p.m. PT med rød tæppe og ankomster fra 17:00 ET / 2 p.m. PT. Dette års telecast kommer fra Fox og meget ligesom Oscars er der ingen vært for showet i 2019.



Det store nominerede for aftenen inkluderer den sidste sæson af Game of Thrones med 32 nomineringer på trods af tilbageslag til de endelige episoder. Dette går sammen med Tjernobyl og VEEP til give HBO 137 nomineringer om natten, efterfulgt af Netflix med 117 nomineringer. Amazon Prime laver stadig en anstændig visning også med Den forunderlige fru Maisel landing 20 nomineringer for at følge sin sejr i 2018.



Hvis du ikke kan indstille dig på showet på Fox-tv, eller hvis du er en snorskærer, har du stadig masser af muligheder for at se, hvem der går væk med dette års gyldne statuer. Du kan gå over til Fox's Emmys side online eller brug Fox Now-appen. Du skal dog bruge et abonnement, hvis du går den rute.

Du kan også tilmelde dig en gratis prøveversion af fuboTV og stream showet på Fox-feedet. Du har også adgang til YouTube TV, Playstation Vue, Hulu med Live TV, Sling og AT&T TV Now.



For den røde tæppe starter Fox deres dækning kl. 18:30. ET / 3: 30 p.m. ET, der fører ind til ankomsthallen kl. ET / 4 p.m. ET. E! Underholdningens dækning starter langt tidligere, og starter ved kl. 16.30. ET / 1: 30 p.m. PT og fører ind i den fulde røde løber dækning kl. ET / 3 p.m. PT med værterne Nina Parker, Brad Goreski og Kristin Cavallari.